Meny
  10 augusti, 2015
Är du civilekonomen vi söker?

Du trivs säkert bra på någon av de stora revisionsbyråerna idag, eftersom de är en bra skola för dig som siktar på en karriär som ekonomichef i näringslivet. Det här är nästa steg. Helikopter Brand Design är en spännande design- och kommunikationskoncern som vuxit från fyra till 31 medarbetare sedan 2009. Nu behöver vi en affärsdriven ekonomiansvarig till vårt kontor i Piteå för att ta nästa steg i vår utveckling.

Du är orädd, utåtriktad och vill ta på dig ledartröjan när det gäller att utveckla och förbättra våra affärer och administrativa processer tillsammans med den övriga organisationen. Du kommer även sköta löpande redovisning, bokslut och löneadministration.

Vi är idag 18 killar och 13 tjejer med mycket varierande kompetenser, personligheter, familjesituationer och fritidsintressen. Men vi drivs alla av att vara ett vinnande lag som bryr oss om varandra, både på ett personligt och professionellt plan.

Vi vill att du har fullgoda kunskaper om, och framförallt praktisk erfarenhet av, löpande bokföring inklusive hantering av reskontra, upprättande av deklarationer, period- och årsbokslut samt erfarenhet av att analysera, tolka och presentera resultat- och balansrapporter.

Maila din ansökan senast 21 augusti till ekonom@helikopter.nu.

Vid frågor kring tjänsten och Helikopter Brand Design kan du kontakta vd Mats Långström, mats@helikopter.nu, 070-592 10 66.