Meny
  27 juni, 2017
Birgitta Bogren från Siljan Turism blir ny affärschef på Helikopter i Falun

Birgitta Bogren blir affärschef för Helikopter Brand Design. Hon kommer närmast från en tjänst som vd på Siljan Turism.

 

– Vi är stolta över att ha kompletterat vårt team med en stark kompetens inom både ledarskap och affärsutveckling, Vi ser fram emot att få henne som arbetskamrat på kontoret i Falun, säger Mats Långström, vd för Helikopter Brand Design.

 

Birgitta Bogren blir affärschef för den södra delen av Helikopters verksamhetsområde. Hon är ursprungligen från Dalarna och hennes erfarenheter omfattar arbete inom näringsliv, hållbarhetsfrågor och besöksnäring, t ex som daglig ledare för Visit Dalarna, näringslivschef på Mora kommun samt projektledare för ”Vasaloppet som motor för näringslivsutveckling”. Birgitta har dessutom under många år jobbat med strategiska kommunikationsfrågor och är även styrelseordförande i affärsnätverket Dalarna Business.

 

– Jag hoppas att de här erfarenheterna ska kunna omsättas och komma Helikopters kunder till del, säger hon. På kontoret i Falun finns fantastiskt kunniga och drivna medarbetare och tillsammans med övriga kompetenser inom Helikoptergruppen har vi ett mycket starkt team.

 

Apropå team så har Birgitta också idrottsliga meriter i bagaget. Under 1980- och 1990-talen tävlade hon för det svenska landslaget i rodd.

 

– Som idrottare på elitnivå lärde jag mig att jobba mot utsatta mål. Nu känns det inspirerande att sätta upp en målbild för Helikopter i Falun – och tillsammans ska vi nå ända fram, säger Birgitta Bogren.