Meny
  8 maj, 2015
Till vårt Falukontor söker vi en driven projektledare med digital spetskompetens

Att flyga Helikopter är att vara i rörelse, att aldrig stå stilla. Vi vill slå världen med häpnad. Människor ska klia sig i håret, lägga pannan i djupa veck fråga ”hur kom de på det där?”. Våra uppdragsgivare ska skicka kärleksbrev, våra konkurrenter ska skicka arbetsprover. Det är den horisonten vi siktar mot och för att nå dit behöver vi modiga människor som kan visa vägen.

Nu söker vi dig som är en drivande projektledare med digital spetskompetens. Du är fylld av gedigen erfarenhet och stark ambition, lika nyfiken och intresserad som klok och metodisk. Du vinner dina kunder och medarbetares förtroende genom ett galleri av färdigheter som rymmer allt från engagemang och struktur till tydlig målfokusering och en utpräglad lösningsorientering. Och du vinner deras hjärtan genom attvara glad och snäll. Dessutom rör du bekvämt genom det digitala landskapet och kan leda oss andra med vana steg. Det sista är helt avgörande i den här rekryteringen.

 

Din roll på byrån

Anställer vi dig så gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer att få ett stort ansvar för flera av våra nuvarande uppdragsgivare. Dessutom vill vi att du bidrar till att utveckla vårt erbjudande och tar ansvar för att skapa nya affärer. Det är vad vi vill, vill du mer så lovar vi att ge dig förutsättningarna du behöver för att lyckas.

 

Tjänsten

Tjänsten är på heltid med placering i Falun. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt.

 

Din ansökan

Skicka din ansökan med cv och eventuella referenscase senast måndagen den 25 maj till evam@helikopter.nu. För frågor om tjänsten kontakta Eva Morenius på tel: 023-77 78 45.