Meny
  27 augusti, 2018
Frank, ny helikopterpilot i Piteå

Vi välkomnar Frank Marklund till Helikopter-teamet, som förutom formgivning kommer att förstärka på den rörliga sidan, med video och animation. Frank är en erfaren designer, de senaste nio åren har han levererat design till olika byråer, med kunder som exempelvis Adidas, IKEA och Michelin.

 

– Det blir en ny utmaning. Jag ser fram emot att utvecklas, särskilt inom video och animation. Jag fascineras av rörligt och blir inspirerad av snygga lösningar som talar genom många olika media. När allt hänger samman, det gillar jag, förklarar han.

 

Frank är utbildad inom mediadesign och god design ligger honom varmt om hjärtat. Han har skapat mycket digital annonsering, webbar och appar. Alltid med ett leende nära till hands.

 

– Jag bjuder på mig själv, jag bidrar mycket till det sociala och är väldigt intresserad av andra människor. Jag gillar att bolla idéer både med kunder och kollegor. Återkoppling och feedback är viktigt för mig, säger han.

 

Vid sidan av jobbet är Frank en bilintresserad, skoteråkande tvåbarnsfar som tränar innebandylag och spelar dataspel på kvällarna. Han trivs med ett aktivt liv där det ingår allt från skoterkörande och stenläggning till att leka med barnen och att flyga drönare. Hela tiden läggs nya saker till hans kunskapsbank.

 

– Överlag önskar jag nog att livet fortsätter så här, jag älskar att lära mig nya saker.