Meny
  19 mars, 2019
Fredrik Sundvall – Ny projektledarpilot i Skellefteå

Vi hälsar vår nya projektledare Fredrik Sundvall välkommen till Helikopter. Efter 20 år inom traditionell business to business-försäljning har han äntligen hittat sitt kall.

– Jag brinner för att tillsammans med kunder utveckla deras varumärken och driva projekt inom kommunikation. Helikopter är ett företag som står för glädje, utveckling och lönsamhet, det vill jag bygga vidare på för mina kunder, berättar han.

Fredrik har en bakgrund från helt andra branscher och att nu komma in i byråvärlden är givetvis en stor utmaning. Men den gemensamma nämnaren ser han i det som är hans  styrka – att se och förstå kundens perspektiv.

– Genom mina tidigare erfarenheter hoppas jag kunna se med kundens ögon och tillgodose deras behov så optimalt som möjligt. Mötet mellan människa och varumärke är väldigt spännande, jag hjälper till att förstå det, förklarar han.

På fritiden ägnar sig Fredrik i första hand åt att umgås med familj och vänner och såklart tar hans engagemang i sitt kära Skellefteå FF stor del av hans fritid. Han åker gärna slalom och spelar golf för avkopplings skull.

Därtill älskar Fredrik att träffa nya människor och han ger sig in i varje ny situation med 100 procent engagemang.

– Jag är öppen för alla möjliga samarbeten, knasiga eller inte, så tveka inte att höra av dig om ert företag behöver hjälp med att bygga ert varumärke tillsammans med oss.