Meny
  20 september, 2017
Frida ny projektledare i Luleå

Hej Frida, vad innebär din nya roll?

– Det känns roligt att få bli en del av Helikoptergänget! Som projektledare kommer jag att ha kundansvar och jobba med allting som hör projektledning till. Helikopters kunder i Luleå kommer att få träffa mig ofta.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har pluggat ekonomi och marknadsföring. Kommer senast från en anställning som affärsutvecklare på en stor tidningskoncern. Nätverka är min grej! Och så tränar jag crossfit och är gruppträningsinstruktör på Inpuls.

Vad är roligast med att vara ny i byråvärlden? 

– Att jag får en möjlighet att lära mig nya saker. När någon säger att det inte går är mitt svar: det är klart det går! Det är passion. Sånt drivs jag av. Jag vill lyfta fram det genuina och oväntade. Glädjen som kommer av att göra något galet! Därför känns byråvärlden perfekt för mig. Tänk att få motivera ett team att hitta den bästa lösningen!