Meny
  7 juni, 2018
Helikopter Brand Design Falun söker erfaren teamledare/projektledare

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Helikopter Brand Design är under ständig utveckling och söker därför en erfaren teamledare/projektledare med erfarenhet från kommunikationsbranschen.

 

Vårt kontor i Falun är ett ambitiöst lagbygge som varvar fullt fokus med häng och surr. Vi trivs tillsammans i ett gammalt hus som nästan trillar ned i Faluån och har massor med kunder som gillar våra klarsynta idéer, briljanta strategier, medryckande texter och vår stilsäkra formgivning. Vi är en del av norra Sveriges tyngsta byrågrupp: Helikopter Brand Design. Tillsammans med kollegorna på kontoren i Piteå, Skellefteå och Luleå är vi 24 skarpa hjärnor med tonvis av erfarenhet.

 

Nu vill vi bli ännu fler, eftersom uppdragen strömmar in. Därför söker vi dig som går igång på kreativ kommunikation och som passar in i teamet.

 

Det här är saker som vi tror på (du bör tro något liknande för att trivas hos oss):

 

Som teamledare/projektledare kompletterar du vårt kontor i Falun. Du fyller tre funktioner:

Vi söker dig som är utåtriktad, lyhörd för människors behov och förmågor och en lagbyggare med vinnarskalle. Du är en coach och en god kamrat som kämpar med laget, dåliga dagar och goda. Precis som dina kommande medarbetare är du djupt insnöad på kommunikation, är skarp i tanken, drivande och planerade. Som projektledare på Helikopter Brand Design är du ansvarig för kundrelationen och uppdraget i dess olika utformningar och kanaler, till exempel kampanj- och medieplanering, koordinering, budgetansvar och uppföljning. Men teamet är alltid med dig på resan. Kundmöten, planering och löpande arbete sker i teamsamverkan och i hög grad integrerat med kunden. Men allt detta är förstås en baggis för dig, eftersom du har jobbat flera år med liknande uppgifter i marknads- eller kommunikationsbranschen.

 

För att skapa synergier, planera verksamheten och på bästa vis använda alla våra kompetenser har du löpande avstämningar med teamet samt med övriga projektledare på Helikopters fyra kontor. I rollen som teamledare är du även en del av ledningsgruppen.

 

Om du inte känner igen dig i den roll som vi beskriver, men har andra kvalitéer som kan vara intressanta för oss (du kanske är en projektledare som sitter på vassa spetskunskaper inom PR, digital kommunikationsstrategi eller annat som behövs på en designbyrå) så får du gärna höra av dig. Kanske kan du landa på vår helikopterplatta i Falun.

 

Är du intresserad? Maila din ansökan till teamledare@helikopter.nu. Sista ansökningsdagen är torsdag 28 juli. Vi hörs!