Meny
  29 juni, 2018
Helikopter Brand Design Skellefteå söker konceptstark AD

Både Helikopter Brand Design och våra medarbetares familjer är under ständig utveckling. Nu söker vi en konceptstark Art Director på vikariat.

 

Vårt kontor i Skellefteå har en spännande framtid som kreativ byrå till Skellefteå Kommun och en allt viktigare strategisk roll för kunder i övriga Sverige. Vi är en del av norra Sveriges tyngsta byrågrupp – Helikopter Brand Design – och tillsammans med kollegorna på kontoren i Piteå, Luleå och Falun är vi 24 skarpa hjärnor med tonvis av erfarenhet.

Vi söker nu i första hand ett vikariat men rätt person har möjlighet till en spännande fortsättning då vi jobbar integrerat mellan våra fyra kontor.

 

Det här är saker som vi tror på (du bör tro något liknande för att trivas hos oss):

 

Som Art Director fyller du tre viktiga funktioner:

 

Vi söker dig som trivs med att jobba i team och har förmågan att anpassa din idéprocess till uppdrag av olika storlek. Vissa dagar förflyttar vi berg andra dagar gör vi ut en idé så snabbt som möjligt. Precis som dina kommande medarbetare är du djupt insnöad på kommunikation och är skarp i tanken och hantverket.

 

Är du intresserad? Maila din ansökan till konceptstarkad@helikopter.nu. Sista ansökningsdagen är torsdag 28 juli. Vi hörs!