Meny
  15 januari, 2016
VI SÖKER EN DRIVEN PL SOM ÄR REDO FÖR NYA LYFT TILL VÅRT FALUKONTOR

Du har gedigen erfarenhet från byrå- eller kundsidan och är lika nyfiken och intresserad som klok och metodisk. Du vinner dina kunders och medarbetares förtroende genom ett galleri av färdigheter som rymmer allt från engagemang och struktur till tydlig målfokusering och en utpräglad lösningsorientering. Och du vinner även allas hjärtan genom att vara glad och snäll.

Att flyga Helikopter är att vara i rörelse, att aldrig stå stilla. Vi vill slå världen med häpnad. Människor ska klia sig i håret, lägga pannan i djupa veck och fråga ”hur gjorde de det där”? Våra uppdragsgivare ska skicka kärleksbrev, våra konkurrenter ska skicka arbetsprover. Det är den horisonten vi siktar mot och för att nå dit behöver vi modiga människor som kan visa vägen.

När vi anställer dig så gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer att få ett stort ansvar flera av våra uppdragsgivare. Dessutom räknar vi med att du kommer att utveckla vårt erbjudande och ta ansvar för att skapa nya affärer. Vill du ännu mer så lovar vi att ge dig förutsättningar för att lyckas.

Skicka din ansökan till drivenpl@helikopter.nu. Vår sista ansökningsdag kan vara din första arbetsdag.