Meny
  6 april, 2017
Maria ska lyfta fler varumärken till skyarna

Säg hej till Maria Klevemark, ny AD/UX-Director på Falukontoret. Hon är inflyttad till Dalarna från Stockholm, lockad av de röda stugornas charm och bygemenskapen i Siljanstrakten. Hennes kunskaper om varumärken och kommunikativ design kommer att lyfta våra kunders varumärken till nya höjder.

 

Det kreativa skapandet tillsammans med andra har tagit Maria åter till byråvärlden efter en period som frilansare. Tidigare har Maria jobbat bland annat på Söderhavet och Futurniture. Som den nyfikna och utforskande person hon är, hittar hon sin största inspiration i problemlösningen och i mötet med människor.

 

– Jag kan inte bara göra något som är snyggt, förklarar hon. Jag bryr mig mer om vad design kommunicerar, varför den finns till och vad den ska uträtta.  När jag bara ska vara konstnärlig så finns det alldeles för många vägar att gå, men får jag ett uppdrag att lösa så sprudlar idéerna ur mig.

 

Maria utbildade sig först till bildlärare men sveptes med av kreativiteten och möjligheterna under internetboomen. Sen dess har hon skapat starka varumärken genom att fokusera på det som är varumärkets kärna – användarens upplevelse.

 

– Strategisk design för mig handlar om hur design kan göra skillnad. Jag hjälper våra kunder att utveckla affären och att stärka relationen med deras kunder, eller användare.

 

På vilka sätt kan design lyfta ditt varumärke? Boka ett möte med Maria och skapa nya storartade lösningar.