Meny
  13 september, 2017
Mikael Sundkvist blir en del av Helikopters erbjudande

Offensiv satsning på film och foto

 

Rörlig film efterfrågas allt mer när företag och organisationer vill utveckla sin närvaro i sociala medier samtidigt som kanalerna utvecklas hela tiden. För att få, och förtjäna, dina ”fans” är det bra att ha såväl en övergripande strategi, som en långsiktig plan för produktion av intressant innehåll.

 

Mikael Sundqvist har via sitt bolag P-Town det senaste året vuxit med egna kunder samtidigt som Helikopter Brand Design blivit en allt större beställare av film- och fotouppdrag.

 

- Efter den stora tillväxten av kunder och uppdrag har behovet av en strategisk kommunikationspartner ökat.
Nu fortsätter resan tillsammans med piloterna på Helikopter som jag vet har både hög integritet och varma kulturhjärtan, säger Mikael Sundkvist.

 

Mikael kommer även fortsättningsvis att driva nöjessajten P-town.se, oberoende och med fokus på Piteås kreativa talanger.

 

- Vi har under en längre tid haft ett bra samarbete med Micke, tack vare drönare och annan modern teknik kan vi skapa produktioner som håller mycket hög klass. Lokalmässigt har vi lediga ytor vilket skapar möjligheter för att utveckla vårt erbjudande kring film och foto ännu mer, säger Mats Långström, vd på Helikopter Brand Design.