Meny

OM OSS

Helikopter Brand Design är först och främst en byrå som vill förändra branschen. Vi har kunder, inte konton. Partnerskap istället för underleverantörer och människor istället för byråfolk. Det är också de mjuka värdena som våra kunder värderar högst, och kanske är det därför våra relationer är väldigt långa, roliga och ömsesidigt utvecklande.

VÄGEN HIT

Helikopter Reklambyrå startade i Piteå 1996. Idag är det inte mycket som är sig likt, bortsett från ett flertal kunder, som i och för sig inte heller är sig lika. Vi är en strategisk designbyrå som vill ligga i framkant. Det är därför vi som enda svenska byrå är engagerade i DMI (Design Management Institute), en organisation med design- och varumärkeschefer från några av världens ledande varumärken. När vi träffas är det för att dela erfarenheter kring innovation, design och kommunikation som leder till bättre affärer och kanske till och med en bättre värld. De erfarenheter vi tar med oss hem hjälper oss att skapa vår egen och våra kunders framgång. En framgång som vi tackar designperspektivet för - vi skapar med användaren eller slutkunden i centrum och med övertygelsen att alltid skapa värde eller inte skapa alls.

HÄR FINNS VI

Idag finns Helikopter Brand Design i Luleå, Piteå, Skellefteå och Falun. Alla kontor är självgående och samverkande. Så oavsett om du behöver ett webbvidunder, en specialist på strategiska processer, ett printproffs, ett förpackningsfenomen eller ett ess på e-handel, så är det troligt att vi har någon kreatör med den erfarenhet just du behöver. Vad det gäller övriga kompetenser inom allt från sökordsanalyser till immaterialrätt är många av våra partners de bästa som går att hitta. Vad du kallar hemma har mindre betydelse, hos oss hittar ditt varumärke hem.

Pantone
Sofia Eriksson Helikopter Brand Design
John Lidman Helikopter Brand Design
Jenny Hultdin Forslund Helikopter Brand Design
Ett urval av våra kunder