Meny

OM OSS

Helikopter Brand Design är en strategisk designbyrå, vilket kanske kräver sin förklaring. Vi har kunder, inte konton. Och vi vet att verklig förändring skapas då vi, du och dina kunder slår våra kloka huvuden ihop för att utveckla ditt varumärke. Vår designprocess ger mätbar förändring av beteenden och affärer. Nyfiken på hur? Kontakta oss.

VÄGEN HIT

Helikopter Reklambyrå startade i Piteå 1996. Idag är det inte mycket som är sig likt, bortsett från ett flertal kunder, som i och för sig inte heller är sig lika. Vi är en strategisk designbyrå som vill ligga i framkant.
Det är därför vi som enda svenska byrå är engagerade i DMI (Design Management Institute), en organisation med design- och varumärkeschefer från några av världens ledande varumärken. När vi träffas är det för att dela erfarenheter kring innovation, design och kommunikation som leder till bättre affärer och kanske till och med en bättre värld. De erfarenheter vi tar med oss hem hjälper oss att skapa vår egen och våra kunders framgång.
En framgång som vi tackar designperspektivet för - vi skapar med användaren eller slutkunden i centrum och med övertygelsen att alltid skapa värde eller inte skapa alls.

VÄGEN FRAM

Idag finns Helikopter Brand Design i Luleå, Piteå, Skellefteå och Falun. Alla kontor är självgående och samverkande. Så länge du tror på långa, värdeskapande relationer med dina kunder så kommer du hitta hem hos oss.
Vi jobbar med allt från energibolag, bank och försäkring till premiumprodukter inom elitidrott, friluftsliv och hälsa. Kunderna är allt från start-ups till kommuner och destinationer.
Så vi väljer inte kunder efter storlek på börsen. Däremot efter storlek på hjärtat. Vad bultar ditt för? Följ oss på Facebook och Instagram och dela med dig!

Pantone
avestaProcess_29
avestaProcess_44
avestaProcess_14
Ett urval av våra kunder