Meny

OM OSS

Vi är en strategisk designbyrå. Vi är specialister på design och kommunikation som utvecklar affärer och stärker varumärken. Målet är att tillsammans med strategin alltid leverera en produkt som skapar förändring och mätbara resultat. Våra värderingar speglas i det vi gör. Vi har en passion och engagemang att skapa förändring och göra skillnad, samtidigt som vi har kul och utvecklar oss själva och våra kunder. Med en strategisk spets och en kreativ höjd arbetar vi med kunden inkluderad enligt vår unika designprocess.

Vi allierar oss med kunder som har samma värderingar. Välkommen till oss om även du är intresserad av att lyfta ditt varumärke mot nya höjder.

Från insikt till förändring

Helikopter Brand Design finns i Luleå, Piteå och Skellefteå. Tillsammans har våra medarbetare över 300 års erfarenhet av kommunikation och design. Med en strategisk spets och en kreativ höjd arbetar vi med kunden inkluderad enligt vår unika designprocess. Vi är enkelt sagt, klokare och bättre tillsammans. Våra kunder finns inom den privata och offentliga sektorn, gemensamt är att kunderna kommer till oss när de ska genomgå en förändring. Att åstadkomma mätbar förändring är kärnan i det vi gör och vi gör det bra. Utifrån insikter och vår erfarenhet skapar vi mätbar förändring och starka varumärken. Du som tror på långa värdeskapande relationer, kommer att hitta hem hos oss.

Vi jobbar med allt från energibolag, global kabelindustri, öl och sportartiklar till hotell, destinationer, kommuner och offentlig verksamhet. Vi vil kunna arbeta globalt men tycker den bästa platsen att bo och verka på är i våra närområden. Vi arbetar med användaren och slutkunden i fokus och vi drivs av att skapa värde. Viktigaste av allt är att vi drivs av balans mellan person och prestation; för oss är det privata lika viktigt som att prestera på jobbet.

Helikopter Reklambyrå startade i Piteå 1996. Sedan dess har mycket hänt, både med byrån och med branschen. Vi är en privatägd strategisk designbyrå som vill ligga i framkant. Därför är vi som enda svenska byrå engagerade i DMI (Design Management Institute).

5web3
konf_soffa_web2
simon_webb
konf_web
Här är ett urval av våra kunder, både inom privat och offentlig sektor