Meny
  9 oktober, 2018
PATRIK SKA RATTA FALU-HELIKOPTERN MOT NYA HÖJDER

Vi säger välkommen till Patrik Söderqvist, ny teamledar-stjärna i Falun. En hjälpsam idrottsentusiast som haft kommunikation och försäljning som en röd tråd genom hela sitt yrkesliv. Även ledarskap och möten med människor ligger honom varmt om hjärtat.

 

”Jag tycker om att möta personer, att sätta mig in i någon annans värld och förstå dennes utmaningar. Jag engagerar mig gärna och tycker om att få andra att utvecklas. Både kunder och medarbetare.”

 

Patrik har en bred bakgrund med examen både som ingenjör och ekonom, det har blivit ett decennium i IT-branschen och nu senast 10 år inom idrotten. Hela tiden med en vilja att få samspelet mellan kommunikation och försäljning att fungera. Som teamledare på Helikopters falukontor ser han fram emot att få djupdyka ännu mer i olika varumärken.

 

”Helikopter är ett jättespännande företag i en spännande bransch. Det ska bli roligt att få jobba med att utveckla affären, såväl kundernas som vår egen. Jag brinner ju för varumärken och upplevelsen av dem. Jag ser fram emot att få sätta mig in i många olika företag och att knyta nya samarbeten.”

 

På fritiden ägnar sig Patrik mycket åt att umgås med familjen eller att idrotta. Gärna i kombination. Löpning och orientering är stora intressen som familjen delar.

 

”Vi åker gärna på orienteringstävlingar tillsammans. Det är fantastiskt att få uppleva nya platser genom att tävla där. Jag trivs med att springa i skog och mark, jag behöver inte några färdiga stigar.”