Meny

Vilken är din plats i Dalarna?

Min plats i Dalarna

Dalarnas Försäkringsbolag ville ha hjälp med att upprätthålla den starka känsla av stolthet som medarbetarnas känner över att arbeta på Dalarnas. Samtidigt ville man behålla kundernas förtroende och fortsätta vara det bank- och försäkringsbolag som dalfolket väljer helst. Min plats i Dalarna syftar till att lyfta en medarbetares smultronställe, dit hon åker för att kanske rensa tankarna, ladda batterierna och samla energi – för att varje dag kunna ge sina kunder goda råd. Syftet med denna kampanj var att stärka förtroendet mellan kund och medarbetare genom att låta de öppna upp sig, visa att vi alla är människor i Dalarna.

Kund

Dalarnas Försäkringsbolag

Kategori

Kampanj

Kontor

Falun

Min Plats i Dalarna
Min Plats i Dalarna
FILM

Rörlig bild har varit, och är det bärande mediet för denna kampanj. Totalt har åtta stycken filmer producerats, och fler är under produktion! Filmerna publiceras på Youtube och marknadsförs via Facebook, banners och interna kanaler.

FACEBOOK OCH INSTAGRAM

Under #minplatsidalarna på Instagram lät vi kunderna själv visa sina smultronställen runt om i Dalarna. Flödet länkades in på Dalarnas Försäkringsbolags Facebook-sida under ett plugin som vi skapade. Här publicerades en ny film varje vecka under kampanjperioden.

Min Plats i Dalarna
Dela