Meny
  15 november, 2017
Senior Projektledare: Anna-Carin Sundström

Hur föddes intresset för ditt yrke?
- Som ung tyckte jag reklam var fränt så jag praktiserade på Heimer & Company Reklambyrå en vecka under gymnasietiden. När jag sen gick byråns reklamskola och lyssnade på en föreläsning av Leo Nordin så växte mitt intresse – en mycket inspirerade man. 
Vad har du gjort innan du började på Helikopter?
– Som Kampanjchef på Clas Ohlson ansvarade jag för den globala kampanjprocessen samt strategiska projekt. Tjänsten var varierande och tog mig bl.a till olika länder för reklamfilminspelning, Dubai för att lära upp lokala franchise-organisationer samt till Hamburg för val av mediebyrå inför Tysklandslanseringen. Innan dess bodde jag i USA och jobbade dels som Director of Production på en designbyrå samt Project Manager på NIKE HQ.
Berätta om något särskilt inspirerande case som du har varit inblandad i!
- Som Project Manager på NIKE i USA skapade jag och min AD ett nytt koncept för produktbilder. Tror det är ett vedertaget sätt att fotografera kläder idag – det ser ut som att klädesplagget sitter på kroppen men att kroppen är osynlig. Kul att vara med om!
Vad gör du helst på din fritid?
– Umgås med familjen, tränar, inredningsfixar i hemmet, kollar aktiekursen. Det bästa är dock att se min lilla son utvecklas.