Meny
  7 mars, 2018
TILL VÅRT FALUKONTOR SÖKER VI EN DRIVEN PROJEKTLEDARE / DIGITAL STRATEG

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Att flyga Helikopter är att vara i rörelse, att aldrig stå stilla. Vi vill slå världen med häpnad. Människor ska klia sig i håret och fråga sig ”hur kom de på det där?”. Våra uppdragsgivare ska skicka kärleksbrev, våra konkurrenter ska skicka arbetsprover. Det är den horisonten vi siktar mot och för att nå dit behöver vi modiga människor som kan visa vägen.

 

Nu söker vi dig som som med vana kan leda våra kreativa projekt och vägleda våra kunder i det digitala landskapet. Att du har erfarenhet av analys, marknadsföring, kommunikationsstrategi i digitala medier är meriterande. Du är fylld av gedigen erfarenhet och stark ambition, lika nyfiken och intresserad som klok och metodisk. Du vinner dina kunder och medarbetares förtroende genom ditt engagemang och tydliga målfokusering, en utpräglad lösningsorientering samt en förkärlek för struktur. Du vinner andras hjärtan genom att vara snäll och lyhörd.

 

Tjänsten är ett vikariat på ett år, med möjlighet till förlängning. Anställer vi dig gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer att få ett stort ansvar för flera av våra nuvarande uppdragsgivare som förväntar sig strukturerad projektledning. Vill du dessutom bidra till att utveckla vårt erbjudande och ta ansvar för att skapa nya affärer lovar vi att förutsättningarna finns.

 

Din ansökan

Skicka din ansökan med cv och eventuella referenscase senast måndagen den 26 mars till birgitta.bogren@helikopter.nu. Men vänta inte i onödan, vi intervjuar efter hand. För frågor om tjänsten kontakta Birgitta Bogren på tel: 070-544 67 72.