Meny
  6 december, 2017
VÅRT SKELLEFTEÅTEAM SÖKER PROJEKTLEDARE
Vi utgår från att du är en uppskattad projektledare med god förståelse för varumärken och kommunikation och räknar med att du är betydligt duktigare på att lyssna än att prata. För oss är det mest intressant att få veta vem du är och få säkerställa att du är omtänksam mot både dig själv och din omgivning, för du kommer bli en viktig pusselbit hos oss, precis som alla dina framtida kollegor. Du kommer få ett stort ansvar från flera av våra kunder och vara med och driva vår fortsatta utveckling i Skellefteå och Sverige.

 

Våra kunder är allt från globala love brands till regionala designfenomen och innovativa start ups. Och vet du vad? De behöver dig. Vi behöver dig, en stjärna som vill utveckla våra kunders affärer tillsammans med några av Norrbottens, Västerbottens och Dalarnas främsta designers, kreatörer och strateger. Kolla in dina framtida kollegor på helikopter.nu.

 

Skicka din ansökan till drivenpl@helikopter.nu. Sök genast eller senast den 31 december. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och anställer så snart vi hittat rätt person.