Meny
  21 januari, 2015
Sparbanken Nord väljer Helikopter

Sparbanken Nord har tecknat ramavtal med Helikopter. Initialt kommer uppdraget att utgå från ett strategiarbete som ska utmynna i både en kampanj samt långsiktig kommunikation i alla kanaler.

– Ett fantastiskt sätt att inleda det nya året på, speciellt med tanke på att de valde oss i hård konkurrens med kollegor i både Norr- och Västerbotten, säger Mats Långström, vd på Helikopter.

– Helikopter presenterade ett spännande upplägg med kreativ och strategisk höjd för att utveckla vår marknadsposition, säger Christina Sandsten, marknadschef på Sparbanken Nord.

Nu ser vi framemot att börja resan tillsammans med Sparbanken Nord.

 

Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de 10 kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 40 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 13 kontor är banken en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen – detta kallas för FramtidsBanken.