Meny
  2 mars, 2017
Välkommen Mikael!

Säg hej och välkommen till Mikael Norman som kommer jobba som grafisk formgivare på Helikopter under våren. Han är en formsäker profil i branschen i Norrbotten, med lång erfarenhet och massa kunskap i bagaget.

Vem är Mikael Norman?

– Jag är 54 år gammal och kommer ursprungligen från Råneå, strax norr om Luleå. Jag har arbetat hela mitt yrkesverksamma liv med kommunikation design/formgivning. På fritiden tycker jag om att resa, fjällvandra, cykla, fotografera och Netflixa. Jag är militärhistoriskt intresserad och gör varje sommar utflykter bl a till Norge tillsammans med några likasinnade kompisar.

Berätta – vad är det du kommer att göra på Helikopter!

– Jag kommer att jobba som Grafisk Formgivare. Det betyder att jag bland annat ser till att hjälpa Helikopters kunder med i första hand grafiska lösningar både för print och digitalt. Min specialitet, jag älskar vacker typografi. Jag kommer att utgå från Helikopters i Luleå, men arbeta med uppdrag och kunder från alla fyra kontor.

Vad har du gjort tidigare?

– Under åren har jag arbetat med kunder inom i stort sett alla branscher, från tjänsteintensiva företag till industri, mycket livsmedel har det blivit såväl som offentliga uppdragsgivare. Jag har arbetat på Partners Reklambyrå i Luleå som sedemera blev Vinter, jag har varit delägare i Favör Reklambyrå och nu senast arbetet på Yours Kommunikationsbyrå. Nya jobbet på Helikopter känns grymt kul!