Meny
  6 mars, 2017
Välkommen Therese Utterström, ny kontorschef i Luleå

Grattis och varmt lycka till med din nya roll säger vi till Therese Utterström som är ny kontorschef på Helikopter i Luleå. Therese anställdes som projektledare i slutet på sommaren och såg det som ett naturlig förlängning av rollen att även axla ansvaret som kontorschef vid årsskiftet.

Tidigare kontorschefen Ella Jonsson, delägare och varumärkesstrateg, lägger nu in högsta växeln för att tillsammans med övriga ägare utveckla Helikopters kunderbjudande och Helikopter som bolag.

Berätta Therese, vad innebär din nya roll?

Rollen som kontorschef handlar i stora drag om att utveckla kontoret i Luleå har ett väl fungerande team och en verksamhet som kan leverera strategi, koncept och design som skapar affärsnytta för Helikopters kunder.

 

Vad har du gjort tidigare?

Jag kommer närmast från Designkontoret Silver, men är i grunden civilekonom med en bakgrund från bank-och försäkringsbranschen. Mitt hjärta klappar lika mycket för strategisk design som skapar affärsnytta som det gör för budgetar och prognoser i Excel (så länge de är färgglada!).

 

Vad innebär din nya roll i vardagen?

Parallellt med kontorschefsrollen kommer jag att fortsätta mitt arbete som projektledare i strategiteamet i Luleå. Jag ser fram emot att utveckla samarbetet med befintliga kunder såväl som att inleda relationer med nya.