Meny
  5 april, 2016
Välkommen Tobias!

Säg hej och välkommen till Helikopters nya medarbetare Tobias Öhgren. Tobias joinar teamet som Content Producer på kontoret i Luleå.

Men hans grymma resurs kommer självklart att vara tillgänglig för alla Helikopters kunder. Vi ställde några korta frågor till Tobias så att du får lära känna honom lite närmare.
Vem är Tobias Öhgren?
– Jag är 22 år gammal och kommer ursprungligen från den lilla kustpärlan Härnösand. Jag tror att det stämmer det Lasse Lind (minns ni honom?) sjunger: ”Överlever du Härnösand så överlever du allt”. Så nu när jag flyttat till Luleå känner jag mig redo för allt som kan tänkas komma i min väg!
Berätta vad är det du ska göra på Helikopter!
– Jag kommer att vara Content Producer! Det betyder att jag bland annat skriver texter, fotograferar, intervjuar, podcastar, filmar och arbetar som redaktör för Helikopters kunder, ofta i deras egna kanaler och sociala medier.
Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat som journalist och redaktör åt magasin och dagstidningar sedan gymnasiet. Sedan har jag startat upp egna magasin, kundtidningar och podcasts, vilket jag fortsatt jobba med åt byråer och på egen hand vid sidan av studierna. Jag har även studerat radioproduktion vid Luleå tekniska universitet.
Vill du veta mer om Tobias och hur en content producer kan hjälpa till? Kontakta honom på tobias.ohgren@helikopter.nu.