Meny
  6 november, 2017
Vi skapar attraktiva arbetsplatser tillsammans med Sunnanå Utveckling

Helikopter bygger tillsammans med Sunnanå Utveckling starka varumärken från grunden. Tack vare gemensamma erfarenheter från att arbeta med lokala företag och globala organisationer får kunderna en givande kombination av organisationsutveckling och varumärkesstrategi.
För Sunnanå Utveckling började det i den lokala fotbollsklubben. Då som en idrottstaktik eftersom lagen behövde arbeta bättre tillsammans. Senare utvecklades det till en samarbetspedagogik för att hjälpa företagen att arbeta som ett lag. En av dem som var med redan i starten av bolaget är organisationspedagogen Michael Marklund (t h på bilden).

 
– Ett lag består av individer som ska kunna spela ihop. Vår främsta styrka är att hjälpa arbetsgrupper att göra just det. Genom att kartlägga var företaget befinner sig och vilket mål som finns ser vi vilka åtgärder som behövs.
Sedan en tid tillbaka samarbetar Sunnanå Utveckling och Helikopter för att stärka varumärken på alla plan. Ett samarbete som föll sig naturligt.

 

– Vi kompletterar varandras kunskaper på ett utvecklande sätt. Dessutom har vi liknande värdegrunder, säger Michael Marklund och fortsätter: Vi tror båda på att arbeta med kunderna, inte för dem. På så sätt blir relationerna långa och givande.
Daniel Wilén, kontorschef och varumärkesstrateg på Helikopter, beskriver samarbetet på liknande sätt:

– Med stöd av Sunnanå Utvecklings organisationspedagoger kan vi nu verkligen bygga varumärken inifrån och stärka våra kunders konkurrenskraft, inte minst när det handlar om att vara en attraktiv arbetsgivare.

 

Vill du veta mer? Kontakta Daniel här!