Meny
  10 augusti, 2015
Vi söker en driven PL med blod i kommunikationsomloppet till vårt Falukontor

Du har gedigen erfarenhet från byrå- eller kundsidan och är lika nyfiken och intresserad som klok och metodisk. Du vinner dina kunders och medarbetares förtroende genom ett galleri av färdigheter som rymmer allt från engagemang och struktur till tydlig målfokusering och en utpräglad lösningsorientering. Och du vinner deras hjärtan genom att vara glad och snäll.

Att flyga Helikopter är att vara i rörelse, att aldrig stå stilla. Vi vill slå världen med häpnad. Människor ska klia sig i håret, lägga pannan i djupa veck och fråga ”hur gjorde de det där?”. Våra uppdragsgivare ska skicka kärleksbrev, våra konkurrenter ska skicka arbetsprover. Det är den horisonten vi siktar mot och för att nå dit behöver vi modiga människor som kan visa vägen.

Anställer vi dig så gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer att få ett stort ansvar för flera av våra nuvarande uppdragsgivare. Dessutom vill vi att du bidrar till att utveckla vårt erbjudande och tar ansvar för att skapa nya affärer. Det är vad vi vill, vill du mer så lovar vi att ge dig förutsättningarna du behöver för att lyckas.

Skicka din ansökan till drivenpl@helikopter.nu. Vår sista ansökningsdag kan vara din första arbetsdag.