Meny
  29 april, 2016
VI SÖKER EN DRIVEN PL TILL VÅRT SKELLEFTEÅKONTOR

Där tar också likheterna med andra PL-tjänster slut. Vi ska nämligen förändra branschen. Hur det ska gå till berättar vi gärna mer om när vi träffar dig, men det handlar delvis om att jobba och tänka annorlunda. Om att bortse från allt vi i byråvärlden förväntas göra, och istället fokusera mer på vad som skapar långsiktig lönsamhet för våra kunder. Det handlar om att kunna göra karriär både hemma och på jobbet. Och om att inse att kunderna på hemmaplan är betydligt häftigare att jobba med än många av uppdragsgivarna i storstan.

Vi utgår från att du är en uppskattad projektledare på kund- eller byråsidan med god förståelse för varumärken och kommunikation. Men vi kommer kräva att du är omtänksam mot dig själv och dina arbetskompisar. Och vi räknar med att du är betydligt duktigare på att lyssna än att prata.

När vi anställer dig så gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer få ett stort ansvar från flera av våra kunder och vara en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling. Vill du ännu mer så lovar vi att ge dig rätt förutsättningar.

Skicka din ansökan till drivenpl@helikopter.nu. Sök genast eller senast den 13 maj. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och anställer så snart vi hittat rätt person.