Meny
  29 mars, 2017
VI SÖKER EN DRIVEN PROJEKTLEDARE TILL VÅRT PITEÅKONTOR

Vi utgår från att du är en uppskattad projektledare på kund- eller byråsidan med god förståelse för varumärken och kommunikation. Men vi kommer kräva att du är omtänksam mot dig själv och dina arbetskompisar. Och vi räknar med att du lika bra på att lyssna som att prata.

 

När vi anställer dig så gör vi det för att vi tror på dig. Du kommer få ett stort ansvar från flera av våra kunder och vara en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling. Vill du ännu mer så lovar vi att ge dig rätt förutsättningar.

 

Våra kunder är allt från globala love brands till regionala designfenomen och innovativa start ups. Och vet du vad? De behöver dig. Vi behöver dig, en stjärna som vill hitta hem och lysa upp vår region. Som vill utveckla våra kunders affärer tillsammans med några av Norrbottens, Västerbottens och Dalarnas främsta designers, kreatörer och strateger. Kolla in dina framtida kollegor på helikopter.nu.

 

Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Piteå. Men om du föredrar att jobba utifrån något av våra kontor i Luleå eller Skellefteå så löser vi det.

 

Skicka din ansökan till drivenplpitea@helikopter.nu. Sök genast eller senast den 10 april. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och anställer så snart vi hittat rätt person.