Meny
  29 april, 2016
VI SÖKER EN ERFAREN STRATEG TILL VÅRT SKELLEFTEÅKONTOR

Hur skulle du definiera strategi? Och hur skulle du förmå en kund att förstå vikten av ett genomtänkt, långsiktigt strategiskt arbete? Vad du svarar på de frågorna är betydligt viktigare än din examen. Du kanske har en MBA, eller så har du det bara i blodet och i ditt CV. Oavsett bakgrund så är ditt hjärta varmt och ditt huvud kallt, för vi är mjuka människor som håller hårt på en sak – att skapa långsiktig lönsamhet för våra kunder.

Vi vet att du inte alltid tar den lättaste vägen, men du har alltid övertygande argument för dina slutsatser och dina idéer. Du är en person som alltid söker utvecklande samarbeten och tar en naturlig plats i våra team, både lokalt på vårt kontor i Skellefteå och som resurs för hela koncernen.

Eftersom du är en uppskattad medarbetare på ett företag eller en annan byrå idag så kommer vi behandla din ansökan med största sekretess. Och vi kommer be dig att verkligen tänka över ditt beslut, för när vi pratar om dig så snackar vi strategisk rekrytering. Vi förväntar oss nämligen att du ska höja vår totala levererade kvalitet och vårt anseende lokalt och regionalt. Och du kommer därför få ett stort personligt ansvar för att utveckla våra affärer.

Skicka din ansökan till erfarenstrateg@helikopter.nu. Sök genast eller senast den 13 maj. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och anställer så snart vi hittat rätt person.