Meny
  20 juni, 2017
VI SÖKER EN SENIOR STRATEG TILL VÅRT LULEÅKONTOR

Hur skulle du definiera strategi? Och hur skulle du förmå en kund att förstå vikten av ett genomtänkt, långsiktigt strategiskt arbete? Vad du svarar på de frågorna är betydligt viktigare än din examen. Du kanske har en MBA, eller så har du det bara i blodet och i ditt CV. Oavsett bakgrund så är ditt hjärta varmt och ditt huvud kallt, för vi är mjuka människor som håller hårt på en sak – att skapa långsiktig, mätbar lönsamhet för våra kunder.

 

Vi vet att du inte alltid tar den lättaste vägen, men du har alltid övertygande argument för dina slutsatser och dina idéer. Du är en person som alltid söker utvecklande samarbeten och tar en naturlig plats i våra team, både lokalt på vårt kontor i Luleå och som resurs för hela koncernen.

 

Vi förväntar oss nämligen att du ska höja vår totala levererade kvalitet och vårt anseende lokalt och regionalt. Och du kommer därför få ett stort personligt ansvar för att utveckla våra affärer.

 

Skicka din ansökan till seniorstrateg@helikopter.nu.

Sök genast eller senast den 29 juni. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och anställer så snart vi hittat rätt person.