Meny
  3 september, 2019
VI SÖKER EN ERFAREN COPYWRITER TILL VÅRT TEAM I FALUN

Att flyga Helikopter är att alltid vara i rörelse, att aldrig stå stilla. Vi vill slå världen med häpnad. Våra uppdragsgivare ska skicka kärleksbrev, våra konkurrenter ska skicka arbetsprover och för att nå dit behöver vi modiga människor som kan visa vägen.

 

Vi är en strategisk designbyrå. Det vill säga, vi är specialister på design och kommunikation som utvecklar affärer och organisationer, stärker varumärken, och skapar värde hos våra uppdragsgivare.

 

Nu söker vi dig som vill vara med och förstärka vårt team i Falun. Du navigerar redan vant i rollen som copywriter. Hos oss på Helikopter arbetar du i team och är med i hela processen från analys och idéarbete till produktion i form av digitalt, film och print.

 

Utöver din bakgrund inom copywriting så tror vi att du har en lång erfarenhet av kommunikation- och marknadsföring som gör att du kan inta en rådgivande roll och guida våra uppdragsgivare.

 

Vi söker dig som trivs med att jobba i team och har förmågan att anpassa din idéprocess till uppdrag av olika storlek. Vissa dagar förflyttar vi berg, andra dagar gör vi ut en idé så snabbt som möjligt. Precis som dina kommande medarbetare är du djupt insnöad på kommunikation och är skarp i tanken och hantverket.

 

Det här är saker som vi tror på:

Tjänsten är heltid och i Falun. Anställer vi dig gör vi det för att vi tror på dig. Våra uppdragsgivare förväntar sig kommunikation som gör skillnad. Du kommer att få ett stort ansvar och vara en viktig kugge i teamet kring dem. Vill du dessutom bidra i arbetet med att skapa nya affärer lovar vi att förutsättningarna finns.

 

Din ansökan
Skicka din ansökan med cv och eventuella referenscase/arbetsprover till vår Teamledare i Falun, patrik.soderqvist@helikopter.nu.
Vänta inte i onödan, vi intervjuar efter hand. För frågor om tjänsten, kontakta Patrik Söderqvist på tel: 070-371 49 59.